Трябва да сложим край на Избори до дупка, заяви Бойко

...
Трябва да сложим край на Избори до дупка, заяви Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да сложим край на Избори до дупка!

" Трябва да сложим завършек на " Избори до дупка ", съобщи Бойко Борисов и добави, че се надява ГЕРБ да резервира най-малко досегашната си численост евродепутати: " Тази численост от шест души включва и претендента на нашия съдружен сътрудник Съюз на демократичните сили.

Спортната зала в Сандански, където се организира срещата на ГЕРБ, е претъпкана с хора. Водач на листата на ГЕРБ е Росен Желязков. Томислав Дончев попадна " на мушката " на Колтуклиева и съобщи, че ГЕРБ сигурно ще са първи, само че кой ще е втори - не може да каже. Росен Желязков показа на влизане в залата: " Този регион очакваше най-вече автомагистрала " Струма " да е подготвена. Знаете какво се случва, когато потеглят българите да пътуват към Гърция и назад, а и освен. Това е свободното придвижване на артикули и услуги. Този регион го очакваше това нещо. За страдание поради приумиците на избрана екологична клика този план няма да се случи до 2030 година, а трябваше да е подготвен през 2027 - приказваме за Кресненското дефиле ".

Желязков изрази вяра, че хората " ще гласоподават с разума, а освен със сърцето си ". Запитан дали ще замине за Брюксел или Страсбург, в случай че завоюва евроизборите, той съобщи, че това няма да е единствено негово решение, а групово.
ТЕМА преди 7 часа 743 преди 1 ден 1436 преди 1 ден 863
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР