Отделенията за лечение от ковид в двете болници в са

...
Отделенията за лечение от ковид в двете болници в са
Коментари Харесай

Ковид отделенията в двете дупнишки болници пълни, от петък не приемат пациенти

Отделенията за лекуване от коронавирус в двете лечебни заведения в са цялостни. Нуждаещи се от болнично лекуване изчакват по домовете си да се изпишат излекувани, с цел да бъдат настанени.

Цели фамилии се лекуват от инфекциозната болест в отделенията в общинската болница. Сред пациентите са и две деца на по 3 месеца. Те са настанени в инфекциозно поделение, написа " Струма.бг ".

Семейство на италианец и дупничанка дружно с майка й се лекуват в общинската болница. Те са настанени в една стая и са на кислородна терапия. Дупничанката дълги години е била шеф на банкрутирала фабрика за обувки в Дупница. В прилежаща стая е настанено друго семейство за лекуване.
свързани новини4891на 14.01.2022
Още отпреди три дни нямаше места за настаняване в отделенията в общинската болница, пациентите се препращаха в другата болница в града. От петък и в двете лечебни заведения свободни места няма.

Пациентите, изпратени от персоналните лекари или от Спешен център – Дупница, се връщат за домашно лекуване, до момента в който се освободи място в някое от отделенията в двете лечебни заведения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР