Отдавна се говори в нашите среди, че на Лозан Панов

...
Отдавна се говори в нашите среди, че на Лозан Панов
Коментари Харесай

Магдалинчев с разкритие за политическите планове на Лозан Панов

„ Отдавна се приказва в нашите среди, че на Лозан Панов му е предлагано за претендент за президент. Още преди предходните президентски избори е спрягано името му за претендент за президент. “ Това съобщи през бТВ Боян Магдалинчев, представляващ Висш съдебен съвет.

Той добави, че кандидатурата на Лозан Панов за президент нищо не трансформира при избора на нов ръководител на Върховен касационен съд и процедурата е открита. Магдалинчев разясни, че ще се избере към този момент заместител, тъй като до края на изборите Панов е в отпуск по закон и има опция да се върне в правосъдната система.

" Разбрахме за кандидатурата му, когато това бе оповестено публично, само че не се изненадахме. Г-н Панов е известно, че има контакти с избрани политически сили, изключително с „ Да, България “, това не е загадка. Позициите, които има по избрани въпроси, може да се види с кои политически сили съответстват, изключително що се касае мнението му срещу профилираното правораздаване. Трудно обаче може да се каже дали има директна интервенция в правосъдната система “, сподели още Магдалинчев.

Някой от заместниците на Лозан Панов ще извършва функционалностите за ръководител на Върховен касационен съд. Ще се избере сред Дария Проданова и Галина Захарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР