Отдавна известен факт е, че едно от най-ценените неща на

...
Отдавна известен факт е, че едно от най-ценените неща на
Коментари Харесай

Храни, които мъжете отказват да ядат

Отдавна прочут факт е, че едно от най-ценените неща на този свят за мъжете е храната. Има типично мъжки храни като шкембе чорбата и салатата Слънце, направена от кюфте в средата, с лъчи от кебапчета.

Има обаче и храни, които мъжът изрично отхвърля да яде. Самата мисъл да ги допре, го кара да изтръпва. Според мъжката логичност един същински уважаващ се мачо би трябвало да стои надалеч от:

Плодова салата

Миксът от банани, ягоди, киви, червен портокал, естествен портокал, ябълка, смокиня и какви ли не други женски капризи е всичко друго, само че не и салата. Това никога не е нещо, с което можеш да си пиеш ракията, камо ли да го похапваш без нея просто за наслаждение. Това не е за мъже и в никакъв случай няма да бъде, каквото и да твърди женската част от популацията.

Зелената салата

 Зелена салата

Тя не е тъкмо неразрешена. Критичното в тази ситуация е, че някои дами пробват да убедят мъжа до себе си, че със зелена салата могат да заменят всяко главно ядене. Мъжът има безапелационна позиция по този въпрос. Дори измежду айсберга да има репички, варени яйца, та даже и шунка, това в никакъв случай няма да бъде една естествена мъжка вечеря.

Палачинки от овесени трици

 Овесени палачинки

Това е обичана храна на всяка почитателка на здравословното хранене и храна, която никой себеуважаващ се мъж в никакъв случай не би докоснал. Просто не е редно да се гаврите с палачинките по този нечовечен метод.

Смути, шейк, плодово кисело мляко

 Смути

Не се знае кое от трите е най-омразно за мъжагите. Тези храни в действителност могат и да са потребни за някого, само че в никакъв случай не би трябвало да участват в менюто на същинския мъж. Реално едва ли в миналото естествен мъж би си поръчал нещо сходно.

Биосолети

Това звучи в ушите на мъжа като нещо прекомерно далечно от природата му и погрешно като цяло. Солетите по хипотеза не се вписват в визиите му за естествена храна. Биосолетите, от своя страна, безусловно излизат отвън хоризонтите за всичко рационално. И да - трезвомислещата ви мощна половинка би трябвало изрично да отхвърля да ги яде.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР