Отборите на Спортист (Своге) и Хебър (Пазарджик) завършиха при резултат

...
Отборите на Спортист (Своге) и Хебър (Пазарджик) завършиха при резултат
Коментари Харесай

Спортист Своге и Хебър не успяха да се победят

Отборите на Спортист (Своге) и Хебър (Пазарджик) приключиха при резултат 1:1 в дербито от 27-ия кръг на Втора професионална лига. Гостите поведоха в резултата посредством Георги Търтов през първата част, само че при започване на второто полувреме Деян Христов изравни. Двата тима изиграха забавен мач, в който желаеха успеха. С това реми Спортист резервира две точки преднина пред състава на Николай Митов.

Още в първите минути на дуела в Своге капитанът на домакините Борислав Стойчев се разписа, само че попадението му бе анулирано заради засада.

В 23-ата минута " зелените " стигнаха до първия гол. Нападателят на отбора Георги Търтов бе изведен самичък против Стефано Кунчев, а атакуващият футболист съумя да го преодолее, след което прати кълбото в мрежата.

Още в началните секунди на втората част Ивайло Михайлов имаше опция да стреля към вратата на Александър Любенов, само че опитът на халфа мина надалеч от задачата.

В 48-ата минута футболистите на Спортист (Своге) изравниха резултата. В създател на попадението се трансформира Деян Христов, който се разписа с глава, откакто засече положително центриране от корнер.

В 68-ата минута Цветелин Тонев хубав удар, който обаче не попадна в мрежата на Стефано Кунчев.

До края на срещата и двата отбора се пробваха да стигнат до триумфа, само че футболистите не съумяха да се излъжат и по този метод разделиха точките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР