Отборите на САЩ и Ямайка завършиха наравно 1:1 в мача

...
Отборите на САЩ и Ямайка завършиха наравно 1:1 в мача
Коментари Харесай

САЩ и Ямайка не се победиха в мача на откриването на Голд къп 2023

Отборите на Съединени американски щати и Ямайка приключиха наедно 1:1 в мача на откриването на тазгодишното издание на шампионата Голд къп, който се организира в Съединени американски щати и Канада.

На стадион " Солджър Фийлд " в Чикаго домакините, които са и настоящия първенец в конкуренцията, имаха доста тежък дуел против ямайците, като гостите поведоха след единствено 13 минути игра след попадение на Деймиън Лоу.

Гостите имаха златна опция да удвоят задатъка си след половин част, само че Леон Бейли пропусна да се разпише от дузпа.

В последна сметка " янките " съумяха да се спасят от провалянето малко преди края на постоянното време, когато Брандън Васкес беше прецизен за 1:1.

По този метод първата среща от Голд къп 2023 приключи без победител, а в идващите си дуели от група " А " американците се изправят против тима на Сейнт Китс и Невис, до момента в който ямайците ще играят против Тринидад и Тобаго. Срещите са на 28 юни (сряда).

Националният тим на Съединени американски щати, който преди няколко дни победи в шампионата Лига на нациите в зона КОНКАКАФ, взе участие в конкуренцията без редициа от своите звезди, като селекционера Би Джей Калахан не може да разчита на футболисти като Уестън Маккени, Сержиньо Дест, Кристиан Пулишич и Джовани Рейна.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР