Отборите на Нидерландия и Еквадор направиха равенство 1:1 в мач

...
Отборите на Нидерландия и Еквадор направиха равенство 1:1 в мач
Коментари Харесай

Нидерландия и Еквадор поделиха точките след атрактивна битка

Отборите на Нидерландия и Еквадор направиха тъждество 1:1 в мач от група А на Световното състезание по футбол в Катар. На стадион " Халифа Интернешънъл " в Доха двата отбора направиха атрактивен дуел с разменено предимство и в последна сметка поделиха точките.

" Оранжевите " започнаха по-силно срещата и поведоха в резултата още в 6-та минута, когато новата звезда на отбора Коди Гакпо се разписа със мощен изстрел от границата на наказателното поле. В идващите минути възпитаниците на Луис ван Гаал продължиха да преобладават, само че последователно еквадорците изравниха играта и започнаха да търсят изравнителен гол. В добавеното време на първата част Первис Еступинян възвърне равенството с отдалечен удар, само че попадението бе анулирано след доста противоречиво решение за засада.

Южноамериканците продължиха да натискат след почивката и справедливо изравниха в 49-та минута, когато капитанът на отбора Енер Валенсия вкара от непосредствена непосредственост при добавка, откакто вратарят на Нидерландия Андрис Ноперт отрази мощен удар. Малко по-късно Еквадор бе покрай цялостен поврат, само че напречната греда избави Ноперт. В заключителните минути двата отбора бяха по-предпазливи и до нови голове не се стигна.

По този метод Нидерландия и Еквадор разделят първото място в групата с 4 точки и идентична голова разлика (3-1). На трета позиция е Сенегал с три точки, а домакинът Катар няма точки и към този момент загуби шансове да се бори за излизане от групата. Енер Валенсия пък поведе в класирането при голмайсторите с 3 гола.

В последните мачове в групата Нидерландия среща Катар във вторник, 29-ти ноември, от 17:00 часа, а по същото време Еквадор играе със Сенегал. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР