Отборите на Милан и Удинезе завършиха при резултат 1:1 на

...
Отборите на Милан и Удинезе завършиха при резултат 1:1 на
Коментари Харесай

Дузпа в 97-ата минута спаси Милан от загуба срещу Удинезе

Отборите на Милан и Удинезе приключиха при резултат 1:1 на " Джузепе Меаца " в дуел от междинния 25-и кръг в Серия " А ". Родриго Бекао вкара в 68-ата минута, а Франк Кесие - в 97-ата от дузпа.

Още в първата минута Симон Кяер получи тежък удар, само че въпреки всичко съумя да се върне в игра след лекарска интервенция. Последва домашен напън на " росонерите ", само че първият удар пристигна чак в 19-ата минута, когато Хуан Мусо улови технично осъществяване на Браим Диас. Малко преди този момент Франк Кесие имаше искания за дузпа, които не бяха почетени. В 24-ата Анте Ребич инцидентно изрита падналия на земята Бекао в лицето, като за това получи жълт картон. В 39-ата Кастийехо нанесе шут по земя, който обаче беше избит с крайник от Мусо.

На терена след почивката се появи Суалихо Мейте, защото се оказа, че Сандро Тонали е получил травма. В 48-ата минута Тео Ернандес сбърка с пас обратно, който беше кръстосан от Роберто Перейра. Това докара до удар с глава на Илия Несторовски, който беше изчистен от стоящия на голлинията Алесио Романьоли. Малко по-късно Мейте опита техничен удар, който беше избит от Мусо в корнер. При неговото осъществяване Кесие насочи рисков изстрел с глава, само че вратарят и този път се намеси. В 59-ата Мусо се оправи и с шут на Кастийехо.

В 65-ата Ернандес разреши на Родриго Де Паул да стреля, само че ударът на аржентинеца беше неакуратен. В 68-ата при центриране от корнер френският бранител беше надскочен от Бекао, който игра с глава. Донарума не се намеси задоволително добре и позволи топката да влезе в неговата врата. В 77-ата Рафаел Леао опитва удар с глава, който беше избавен от Мусо.

Милан въпреки всичко поизми леко срама. " Росонерите " изравниха в 97-ата минута. Тогава Франк Кесие вкара дузпа, която бе отсъдена за нелепа игра с ръка на Йенс Стригер Ларсен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР