Отборите на Манчестър Юнайтед и Челси завършиха 1:1 в изтеглен

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Челси завършиха 1:1 в изтеглен
Коментари Харесай

Без драма между Ман Юнайтед и Челси, нов успех за Роналдо

Отборите на Манчестър Юнайтед и Челси приключиха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на британската Висша лига по футбол. Головете вкараха Маркос Алонсо в 60-ата минута за Челси и Кристиано Роналдо за домакините в 62-ата. Така португалецът към този момент има минимум 20 гола във всеки от последните 16 сезона в тимовете, в които е играл.

Преди мача почитателите на Манчестър Юнайтед още веднъж проведоха протестно шествие против притежателите на клуба - семейство Глейзър. Част от последователите съзнателно пропуснаха началото на срещата, като на " Олд Трафорд " се виждаха хиляди празни места. При предходното домакинство против Норич ентусиастите влязоха на стадиона в 17-ата минута - една минута за всяка година от собствеността на Глейзър.

На първите места в класирането след 33-ия кръг са Манчестър Сити с 80 т., Ливърпул има 79, а трети е Челси с 66 т. Манчестър Юнайтед е шести с 55 т., само че от 35 мача.

Същевременно „ Скай Спортс “ заяви, че Ралф Рангник - краткотрайният управител на Манчестър Юнайтед, ще бъде назначен за селекционер на националния тим на Австрия. Това обаче няма да попречи на германеца да извърши контракта си за съветник на англичаните, който е до 2024 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР