Отборите на Ливърпул и Тотнъм се изравят един срещу друг

...
Отборите на Ливърпул и Тотнъм се изравят един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Тотнъм, съставите

Отборите на Ливърпул и Тотнъм се изравят един против различен в дербито на 36-ия кръг от британската Висша лига. Сблъсъкът на „ Анфийлд “ започва в 21:45 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела онлайн.

Мачът е от извънредно значение и за двата състава. Мърсисайдци не престават битката си невиждани четири трофея, като един от тях е точно купата в шампионата. Отборът на Юрген Клоп изостава единствено с точка от водача и сегашен първенец Манчестър Сити и трите точки през днешния ден са наложителни.

„ Шпорите “, от своя страна, се надпреварват с Арсенал за четвъртото място, с което ще вземат участие в Шампионската лига следващата година. Лондончани заемат петата позиция все още с 61 точки, с две по-малко от своя огромен противник и успеха за отбора на Антонио Конте също е наложителна.

По-рано през сезона двата тима изиграха страховит дуел, който обаче приключи без победител при 2:2 в британската столица.

/ /

21:45 часа |

Висша лига, 36-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР