Отборите на Болоня и Милан завършиха наравно 1:1 в среща

...
Отборите на Болоня и Милан завършиха наравно 1:1 в среща
Коментари Харесай

Експериментален Милан завърши наравно срещу Болоня

Отборите на Болоня и Милан приключиха наедно 1:1 в среща от 30-ия кръг на италианската Серия " А ", която се изигра на " Стадио Ренато Дал`Ара ".

За наставника на " росонерите " Стефано Пиоли несъмнено тази аудиенция в Болоня остана на назад във времето поради реванша против Наполи в четвъртфиналите на Шампионската лига идната седмица, като италианският експерт направи цели 10 промени в стартовия състав по отношение на триумфа с 1:0 против небесносините през седмицата.

Този опит обаче даде неприятен резултат след единствено половин минута игра, когато Щефан Пош асистира на Николa Сансоне и роденият в Мюнхен футболист даде задатък на домакините.

Пет минути преди края на първата част обаче Милан въпреки всичко стигна до точката след отлично осъществяване на Томазо Побега от отдалеченост.

След почивката пък нов гол на " Стадио Ренато Дал`Ара " по този начин и не падна и по този метод двата тима поделиха точките.

За " росонерите " това означаваше втори следващ дуел в Серия " А " без победа, като те се намират на 4-а позиция с 53 точки. В същото време пък Болоня е на 8-о място с 44 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР