Отборите на Атлетико Мадрид и Виляреал завършиха наравно 0:0 в

...
Отборите на Атлетико Мадрид и Виляреал завършиха наравно 0:0 в
Коментари Харесай

Атлетико и Виляреал показаха много неточен мерник

Отборите на Атлетико Мадрид и Виляреал приключиха наедно 0:0 в дуел от петия кръг на Ла Лига, който се изигра на “Уанда Метрополитано”.

Двата отбора демонстрираха доста слаба акуратност във връзка с ударите си, което се отрази на крайния резултат. Те стреляха общо 20 пъти по посока на противниковата врата (14 на 6 в интерес на домакините), като единствено три от шутовете бяха в нейните контури и вратарите се оправиха с тях. За “рохибланкос” това е второ следващо нулево реми, откакто реализираха същия резултат и против новака Уеска, а преди този момент бяха разгромили Гранада с 6:1 в дебюта на Луис Суарес, който през днешния ден изигра слаб мач. Възпитаниците на Унай Емери пък не реализираха победа и във второто си посещение за сезона, като в предходното изгубиха тежко с 0:4 от Барселона на “Камп Ноу”.
90'+ | 0-0

FT at the Wanda as today's match ends in a draw.

— Atlético de Madrid (@atletienglish) Виляреал не победи през днешния ден, само че е първи в класирането с актив от осем точки след пет изиграни срещи. Атлетико е десети, откакто е спечелил пет пункта в три мача. Ла Лига 5 кръг, събота 3 октомври  Атлетико Мадрид 0:0краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР