Български възход се бори за смислен разговор в политиката. Това

...
</TD
>Български възход се бори за смислен разговор в политиката. Това
Коментари Харесай

Стефан Янев: Всички политически сили трябва да се обединят около национална цел

" Български напредък " се бори за логичен диалог в политиката. Това съобщи ефира на NOVA ръководителят на партията.

Според него всички политически сили би трябвало да се обединят към национална цел, зад която да застане болшинство. От " Български напредък " биха застанали и до ГЕРБ-СДС, и до ПП-ДБ, и до Движение за права и свободи, тъй като, по думите на Янев, във всяка от тях има специалисти, които обичат родината си. " Трябва да работим за смислена съдружна просвета, тъй като българският гласоподавател не дава на никого болшинство от над 120 депутати ", разяснява ръководителят на БВ.

Бившият длъжностен министър председател не скри, че към момента поддържа близки контакти с президента. " Чуваме се и се виждаме, когато би трябвало ", призна. Според него " досега акцията върви неенергично. Политиците се пробват да внушат, че изборната интензивност ще е ниска. От това печелят огромните партии, които разчитат на твърдите си ядра ".

Председателят на БВ разяснява и войната в Украйна. По думите му до края на годината ще се седне на масата за договаряния. " Войната носи жертви и опустошения. Победените и спечелилите идват в описа за войната, с цел да може да се обосноват военните дейности ", акцентира Янев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР