Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари бус с

...
Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари бус с
Коментари Харесай

Военен камион удари бус в аварийната лента на АМ “Тракия“

Военен камион, движещ се в спешната лента, удари бус с към 20 души на „ Тракия ”. По знамение случаят се размина без жертви.
Прочетете още
Няколко души тръгнали на екскурзия с бусче. Малко след тунел „ Траянови врата ” служители на реда ги стопират за инспекция. Докато чакат в спешната лента, откъм гърба ги удря боен камион. Шофьорът  обяснил, че спирачките му отказали. Пътниците в бусчето са с натъртвания.

„ Ставаш рано, тръгваш за едно свято място, стопира ни патрул на КАТ за рутинна инспекция. Спираме в спешната лента... иииии жесток удар, паникьосани хора пищят! Не стигаш до това свято място, тъй като по автомагистралата се движи някаква допотопна техника на военните, на която са отказали спирачките (поне това е версията на военният). Та въпросът ми е кой разрешава сходни транспортни средства да се движат по автомагистралите? Това ли е военната техниката, с която разполага страната ни? Ако в действителност е това - жална ни майка! Благодаря на Господ, че сме живи и здрави! ”, написа след злополуката една от пътничките в буса във Фейсбук.

Министерство на вътрешните работи удостовери за случая, който по знамение се е разминал единствено с материални вреди. На въпрос  за какво е бил спрян бусът на автомагистралата, оттова дадоха отговор пред Нова телевизия, че се е движил без светлини. Съставен е акт на водача на военния камион, който се е движил в спешната лента и е блъснал буса.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР