Наставникът на Милан Стефано Пиоли смята, че хората омаловажават второто

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли смята, че хората омаловажават второто
Коментари Харесай

Пиоли: Сезонът на Милан беше добър

Наставникът на Милан Стефано Пиоли счита, че хората омаловажават второто място на отбора в Серия " А " през този сезон. Той също по този начин изясни по какъв начин прави оценка цялостната си работа при " росонерите " поради предстоящата си разлъка с клуба.

" Сезонът ни беше добър. Все отново ние бяхме най-хубавите измежду " естествените " тимове зад Интер, който направи нещо извънредно. Съжаленията ни са свързани с Шампионската лига и Лига Европа, само че такива са тези шампионати:
 Торино прегази ваканционно настроения Милан
Торино прегази ваканционно настроения Милан

" Биковете " победиха с 3:1

Ако не се възползваш от шанса си в нужния миг, ти си навън. Само погледнете Борусия (Дортмунд), които са на 25 точки от Байер (Леверкузен) в шампионата, само че ще играят на край в ШЛ. През последните няколко години повишихме упованията на всички и по тази причина в този момент хората се държат по този начин, като че ли внезапно второто място е позорно. Много добре знаете, че това не е по този начин. Само един тим може да стане първенец.

Честно казано, искаше ми се да бях изчакал идната седмица, с цел да обобщя престоя ми в Милан, само че мисля, че мога да кажа едно нещо.

Оценявам работата си според от това в какво положение сварвам тима и в какво го оставям. Пристигнах в Милан при една обстановка и си потеглям, в случай че в действителност си потегли, от Милан, който е в изцяло друго състояние.

Останалото е просто празни приказки ", разяснява след загубата с 1:3 от Торино Пиоли, който за следващ път беше безапелационен, че към момента не е водил договаряния с нито един различен клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР