Отборът на ЦСКА-София започна по отличен начин пролетния полусезон в

...
Отборът на ЦСКА-София започна по отличен начин пролетния полусезон в
Коментари Харесай

ЦСКА-София оглави Първа лига след разгром в Стара Загора


Отборът на ЦСКА-София стартира по отличен метод пролетния полусезон в Първа лига. В среща от 21-ия кръг „ армейците “ се постановиха с разгромното 5:0 при гостуването си в Стара Загора на локалния Верея, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Голмайсторът на столичани Фернандо Каранга откри резултата още в 3-ата минута. Бразилският нападател получи подаване от Станислав Манолев, майсторски се измъкна от отбраната на домакините и от чиста позиция осъществя 17-ия си гол от началото на сезона.

В 16-ата минута „ алените “ удвоиха задатъка си след нова неуверена изява на бранителите на Верея. Кирил Десподов напредна по десния фланг, след което подаде към Каранга, който продължи с пета към Енрике Рафаел, който от няколко метра не остави шансове на Даниел Наумов.

Гостите от София продължиха да диктуват протичащото се на терена и след почивката и разумно стигнаха до нови три попадения. Първо в 62-ата минута Каранга направи преднината на своя отбор класическа, реализирайки втория си гол в мача. В 78-ата минута Роланд Алберг вкара 4:0, а Жан Бланко оформи разгромния триумф за „ алените “ с гол в добавеното време.

С триумфа отборът на Стамен Белчев се изкачи краткотрайно на лидерската позиция в класирането с актив от 50 точки, с 2 повече от първенеца Лудогорец. Верея остава на шестата позиция с 31 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР