Отборът на Милан се върна на победния път в италианската

...
Отборът на Милан се върна на победния път в италианската
Коментари Харесай

Наполи - Милан 0:4: Росонерите разгромиха лидера в италианската Серия А

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Отборът на Милан се върна на победния път в италианската Серия А по безапелационен метод. Футболистите на Стефано Пиоли разгромиха Наполи с 4:0 в мач от 28-ия кръг, който се изигра на стадион „ Диего Армандо Марадона “.

„ Росонерите “ демонстрираха най-хубавото от себе си в нападателен проект и дадоха поръчка за завладяващи четвъртфиналите сред двата тима в Шампионската лига. Гостите откриха още в 17-та минута, когато Рафаел Леао трансферира вратаря на домакините за 1:0. 8 минути по-късно резултатът бе подсилен, а в воин се трансформира Брахим Диас, който означи след рикошет. Леао подсети за себе си в 59-та минута. Тогава португалецът показва мощност и акуратност, с цел да се разпише за втория си гол в този мач. „ Росонерите “ сложиха завършек на всякаква конспирация 8 минути по-късно, когато Алексис Салемакерс мина през цялата домакинска отбрана и осъществя за крайното 4:0.

Тимът от Милано зае третото място във краткотрайното класиране на Калчото с 51 точки, до момента в който играчите на Лучано Спалети са недостижими на върха със 71. На 7 април (петък) Милан приема Емполи, до момента в който неаполитанците гостуват на Лече.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР