Струва ми се безсмислено да казвам, каквото и да е

...
Струва ми се безсмислено да казвам, каквото и да е
Коментари Харесай

Кубрат Пулев на 42 г.: Благодарен съм, затова съм щастлив

Струва ми се безсмислено да споделям, каквото и да е на политициите. На българите желая да кажа да не чакат на полтииците, да бъдат будни и хора със самочувствие, които да трансформират стуацията и да въздействат на процесите. Не да са стадо. Това пред бТВ боксьорът Кубрат Пулев точно на 42-рия си рожден ден. 

  " Не мога да схвана за какво хората се предават толкоз елементарно или за какво бягат ", добави той, като съобщи, че надали в миналото ще влезе в политиката, защото " няма сходни стремежи и упоритости ".

" Във у дома се стремя да предам всичко, което съм научил, на поколението. Не съм бързал да имам деца. Въпреки че мислех, че съм подготвен още на 25. Всяко нещо в живота би трябвало да е в вярното време и място. Смятам, че даже подраних ", сподели боксьорът. 

" Смятам, че съм извънредно добър татко. Винаги съм признателен, по тази причина съм благополучен и с положително въодушевление. В основата на всичко е благодарността - това е естествен закон. Християнството ни учи да сме положителни, дружелюбни и да прощаваме. Стремя се да прощавам същински, освен да го споделям, не да го държа вътрешно - тогава не си дал прошка. Когато простиш, просто би трябвало да забравиш, че се е случило ", уточни още Кубрат Пулев.

" Жените са цветя и би трябвало да им се дава обич, с цел да могат да цъфтят ", уверен е той.

" От нищо не се срамя, не тъй като съм надменен, а тъй като постоянно съм се стремял да се движа по уравновесена линия, която ми е начертана от моите майка и татко. Когато човек е отгледан вярно, това остава за цялостен живот ", акцентира Пулев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР