Стигна почти нос до нос с втори пилотиран от хора

...
Стигна почти нос до нос с втори пилотиран от хора
Коментари Харесай

F-16, управляван от изкуствен интелект, превзема лидера на американските военновъздушни сили за високоскоростно пътуване - докато той подкрепя технологията за изстрелване на оръжия

Стигна съвсем нос до нос с втори пилотиран от хора F-16, защото и двата се състезаваха в границите на 1000 фута един от различен, усуквайки се и завъртайки се, с цел да се опитат да принудят съперника си в уязвими позиции.

Изображение: Управляваният от AI F-16 (вляво) се бори с следен от хора съперник

Полетът на господин Кендъл беше по-нататъшен декларация за доверие в изкуствения разсъдък след първата известна борба сред човешки водач и военен аероплан, ръководен от AI предишния месец.

Полетът в четвъртък продължи един час и Военновъздушни сили на Съединени американски щати се надяват да имат повече от 1000 от Реактивни самолети, следени от изкуствен интелект през идващите години.

„ Риск за сигурността е да го нямаме. На този стадий би трябвало да го имаме “, сподели господин Кендъл, откакто се изкачи усмихнат от пилотската кабина. Изображение: Секретарят на Военновъздушни сили Франк Кендъл беше в пилотската кабина. Снимка: AP Изображение: Г-н Кендъл сподели, че постоянно ще има човешки контрол, когато се употребяват оръжия. Снимка: AP

Пило...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР