Отборът на Марица претъпя поражение в първата си контрола на

...
Отборът на Марица претъпя поражение в първата си контрола на
Коментари Харесай

Отборът на Марица претъпя поражение в първата си контрола на турска земя

Отборът на Марица претъпя проваляне в първата си контрола на турска земя. Пловдивчани отстъпиха с 1:2 на казахстанския Каспий, като и трите попадения паднаха преди почивката.

Елмаз Арменов откри резултата в 18-ата минута, а в средата на първата част Йеркебулан Нургалеев удвои задатъка на своя отбор. Малко преди да измине час игра Мариян Тонев понижи изоставането на " жълтите ", откакто осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване против Станислав Маламов.

Второто полувреме беше равностойно и двата тима не стигнаха до нов гол.

Това бе втора инспекция за отбора, воден от Николай Димитров, по време на зимната подготовка. Преди 5 дни Марица отстъпи на Локомотив (Пловдив) с 1:3.

Първата заплаха в мача се откри пред казахстанския тим. Футболистите на Каспий извършиха късо ъглов удар, след което последва центриране към наказателното поле и изстрел с глава. Той обаче не бе задоволително мощен и Илия Николов улови топката без проблем.

Каспий откри резултата в 18-ата минута. Казахстанците проведоха последователно нападание, при което кълбото беше изсипано в пеналтерията, а състезател в синьо откри от воле собствен съотборник, който отблизо разстояние нямаше по какъв начин да сбърка на опразнената врата.

В средата на първата част Каспий удвои своя задатък. Йеркебулан Нургалеев бе открит зад тила на противниковата отбрана и невъзмутимо преодоля стража на пловдивчани за 2:0.

В 29-ата минута Марица получи опция да извърши дузпа, откакто бе осъществено нарушаване против Станислав Маламов в наказателното поле.

Мариян Тонев застана на бялата точка и прати вратаря на казахстанците в противоположния ъгъл, с което понижи изоставането - 1:2.

Малко по-късно българският отбор получи страхотна опция да възвърне равенството, откакто стражът на Каспий работи неразчетено и напусна вратата си, само че играчите на Николай Димитров не съумяха да се възползват.

Второто полувреме стартира равностойно, като в първите минути липсваха рискове пред някоя от двете порти.

Постепенно Марица пое самодейност и на няколко пъти обстрелва противниковия пазач, на който обаче не му се наложи да се намесва.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР