Иван Кацаров от пловдивския квартал Кючук Париж, който бе в

...
Иван Кацаров от пловдивския квартал Кючук Париж, който бе в
Коментари Харесай

Изчезналият Иван Кацаров от Кючука се появи, не знаел, че апартаментите му са продадени

Иван Кацаров от пловдивския квартал " Кючук Париж ", който бе в неопределеност близо половин година, е открит.
Прочетете още
Мъжът дойде от Слънчев бряг в Пловдив, като е разпознат от другари и племенника си, които го чакат в града под тепетата, заяви за TrafficNews Тина Ивайлова, която направи журналистическо следствие по случая.

 Иван твърди, че не е знаел за продажбата на парцелите му. Пред племенника си и публицистите съобщи, че е шокиран е от вестта и целият трепери. Каза, че желае да се прибере в жилището си в Кючук Париж, само че роднините му го осведомиха, че към този момент няма жилище, тъй като го е продал.

57-годишният мъж от Пловдив бе в неопределеност близо шест месеца. Иван Кацаров е бил видян последно в края на декември в Кичук Париж, където е живеел и оттогава никой не го бе виждал. Мъжът неотдавна бе разгласен за търсене от полицията, по сигнал на негови близки и съседи, които се свързаха с екипа ни с молба за помощ. По думите им, той бил жертва на имотна машинация и с него се е случило нещо неприятно.

Преди години мъжът наследява няколко парцела от родителите си, които са умряли. Няма жена и деца. Единствените родственици, с които поддържа връзка са братовчед му, който също се споделя Иван Кацаров и неговият наследник Димитър. Мъжът обаче от дълги години живее в Съединени американски щати. Виждали са се веднъж в годината и през останалото време връзката им е единствено по телефон. Разказва, че братовчед му е алкохолно подвластен и не разполага с доста средства.

„ Има положително обучение и не е елементарен, изобщо не е елементарен човек. След гибелта на неговата майка през 2007-ма година, той остава изцяло самичък, няма брат, няма сестра, в никакъв случай не се е женил и няма деца. Живее самичък и това ме кара да мисля, че това е идеалния човек за имотна машинация И като си дойда в България, нормално го взимах при мен на топло, да го нахраним. Просто гледал съм да му оказа помощ. Аз последно съм го чувал и виждал на 24 декември, откогато му пратих едни пари за Коледа, да има да си купи нещо. От тогава не съм го виждал, нито съм го чувал. За мен е обикновено, тъй като някой път не съм го чувал доста дълго време, само че аз знам, че той няма телефони, няма акумулатори. Викам на сина ми: „ Звънни на братовчеда. “ И той вика: „ Баща ми звъня, само че телефона все едно, че му е фиктивен, спрян или нещо такова. “ Викам му: „ Иди малко там през махалата да видиш кво става! “  И по този начин сина ми подаде сигнал. “, описа  братовчедът, който също се споделя Иван Кацаров.

От информация в имотния указател и организация по вписванията стана ясно, че и трите жилището, които са били благосъстоятелност на Иван са продадени от него  в един и същи ден евентуално посредством ипотека  още през октомври месец предходната година. Продадени са на една и съща компания със седалище в Пловдив. Два от жилищата към този момент са препродадени от тази компания на трети лица и са с нови притежатели. Според съседите сумата за трите жилището, преведена  по новооткрита сметка на Иван Кацаров  е 100 хиляди лв..  Тази информация потвърдиха и проверяващите. Той ли е усвоил парите обаче? Това също е обект на следствие.

Информацията, че Иван Кацаров към този момент е в Пловдив, навреме бе предадена на Криминална полиция. Предстои Кацаров да бъде разпитан по случая. 

Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР