Отборът на Локомотив (София) се върна на победния път във

...
Отборът на Локомотив (София) се върна на победния път във
Коментари Харесай

Локомотив се върна на победния коловоз

Отборът на Локомотив (София) се върна на победния път във Втора лига. След четири мача без триумф “железничарите” стигнаха до три точки с 1:0 над Лудогорец II в дуел от 16-ия кръг на конкуренцията. Единственото попадение падна от дузпа при започване на втората част. Точен бе младежкият национал Илия Димитров.

В първите минути на срещата гостите от Разград бяха по-активни и на два пъти Денислав Александров бе покрай попадение, само че единият му удар бе избит от вратаря на домакините Андрея Ефремов, а по-късно топката мина около вратата. Постепенно Локо взе самодейността, само че до попадение преди почивката не се стигна.

В началото на втората част Иво Иванов бе арестуван в наказателното поле на гостите и съдията отсъди дузпа, която Димитров осъществя. В средата на полувремето Иванов можеше да удвои, само че пропусна самичък против Даниел Наумов. Малко по-късно пък Мартин Станкев удари греда за домакините. В последна сметка Локо не изпусна успеха и се върна на правия път.

В класирането отборът от Надежда е на втора позиция с 31 точки - на три от водача Ботев (Враца). Дубълът на Лудогорец пък е с 20 точки на 11-о място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР