Отборът на Лион излезе с официално становище, отричайки появилите се

...
Отборът на Лион излезе с официално становище, отричайки появилите се
Коментари Харесай

Лион опроверга информациите за Лоран Блан

Отборът на Лион излезе с публично мнение, отричайки появилите се клюки, че Лоран Блан ще размени Брюно Женесио на треньорския пост. Спекулациите се появиха, откакто клубният президент Жан-Мишел Ола удостовери, че няма да употребява автоматизираната уговорка в контракта с португалеца, с цел да го удължи, а ще изчака края на сезона.

“Олимпик Лион изцяло отхвърля да се е свързвал с Лоран Блан или с който и да било различен треньор, обратно на това, което написа “Екип”. Целият клуб е фокусиран върху края на сезона с една, единствена цел - да сложи Брюно Женесио и играчите му в най-хубавата позиция да завоюват място на подиума, класирайки се за Шампионската лига. Неприятно е, че клуб, който игра на 1/8-финалите на ШЛ и на 1/2-финалите на Купата на Франция и който е в надпреварата за класиране за най-важния състезателен шампионат на икономическо равнище, е изправен пред неверна информация, която може единствено да го дестабилизира. Олимпик Лион, компания на стоковия пазар, също по този начин би трябвало да поддържа транспарантна и почтена комуникация”, се споделя в изказването.
L'OL dément tout contact avec Laurent Blanc https://t.co/8HyQzvglDM
— Olympique Lyonnais (@OL) April 8, 2019 Информациите за треньорския пост на отбора идват след отпадането му за Купата на Франция и изненадващата загуба с 1:3 като хазаин на последния до предишния кръг в Лига 1 Дижон. Лига 1 31 кръг, събота 6 април  Лион 1:3краен резулат  Дижон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР