Отборът на Каляри записа второ поредно поражение в Серия А,

...
Отборът на Каляри записа второ поредно поражение в Серия А,
Коментари Харесай

Пропадането на Каляри продължи и срещу Удинезе

Отборът на Каляри записа второ следващо проваляне в Серия А, откакто загуби с 1:2 при гостуването на Удинезе в дуел от 17-тия кръг на италианския шампионат. Родриго де Пол и Секо Фофана бяха точни за домакините, до момента в който Жоао Педро вкара попадението за гостите.

През първата част с пропуски за гостите се отличи Раджа Наинголан, до момента в който Стефано Окака не съумя да се възползва от прекрасен пас на Родриго де Пол малко след изминаването на половин час на терена.

Все отново в 39-та минута момчетата от Удине стигнаха до откривашо попадение. След двойна комбиация сред Секо Фофана и Родриго Де Пол последният откри дясната скоба на вратата на гостите от към 15 метра разстояние.

Второто полувреме на срещата се разви в много мудно движение, като момчетата на Роландо Маран по този начин и не стигаха до кой знае какъв брой забележителни положения. Все отново в 84-та минута Жоао Педро се възползва от чудесно центриране Паоло Фаражо, с цел да изравни резултата като че ли от нищото.

Няма и 60 секунди по-късно обаче домакините шокираха Каляри за повторно. Стефано Окака получи топката в дребното наказателно поле, завъртя се и насочи блокиран удар, само че на вярното място за добавка беше Секо Фофана, който разстреля Рафаел за крайното 2:1.

По този метод Каляри остана на 5-та позиция, с актив от 29 точки след 17 мача. Удинезе, от своя страна, се отдалечи от зоната на изпадащите, събирайки 18 пункта досега през акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР