Отборът на Добруджа не излезе, за да тренира в началото

...
Отборът на Добруджа не излезе, за да тренира в началото
Коментари Харесай

Футболистите на Добруджа бойкотираха тренировъчния процес поради липса на заплати

Отборът на Добруджа не излезе, с цел да тренира при започване на сезона, както бе по проект, тъй като играчите не са получавали заплати от близо месец, научихме от „ Тема Спорт “.

Старши-треньорът Атанас Атанасов разкритикува играчите си за решението, като прикани за демонстрация на самообладание от тяхна страна в сложната обстановка.

„ За мен беше нелепост решението на футболистите да не упражняват в понеделник поради закъснение на част от заплатата им. В такава борба в никакъв случай треньори и футболисти не са излизали спечелили. Закъснение от 15-20 дни не е вярно, само че би трябвало да има приемливост и от двете страни. Най-важното нещо е Добруджа, а не аз или футболистите. Ако го няма клуба, нито аз ще съм тук, нито футболистите. Те би трябвало да осъзнаят това и да пазят ползите на клуба “, сподели „ Орела “.

Добруджа сега се намира на 17 място във Втора Лига с актив от едвам 15 точки, само че, в случай че финансовата рецесия в клуба не бъда овладяна скоро, може да забележим повтаряне на сюжета с, който излезе в неплатежоспособност преди към месец.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР