Отборът на Берое допусна тежко поражение от Локомотив Пловдив с

...
Отборът на Берое допусна тежко поражение от Локомотив Пловдив с
Коментари Харесай

Локомотив с класика над Берое в контрола

Отборът на Берое позволи тежко проваляне от Локомотив Пловдив с резултат 0:3 в трета си контролна среща от зимната подготовка. В 14-ата минута прецизен бе Кристиан Илич, а в 37-ата Момчил Цветанов удвои за гостите. В 57-ата минута Димитър Илиев направи резултата типичен и оформи крайния резултат.

Беройци започнаха срещата по-активно. В седмата минута домакините проведоха добра офанзива, само че опитът за извеждащо подаване към Еривалдо бе осуетен от Момчил Цветанов, който сполучливо спря нападението на старозагорци. Локо Пд отвърна с удар на Кристиан Илич, само че Генадий Ганев се намеси и опази вратата си.

Още в 10-ата минута Димитър Димитров бе заставен да прави промяна, защото Илиас Хасани се контузи и даде знак, че няма да успее да продължи срещата и бе сменен от юношата на Берое Георги Маджаров.

Малко по-късно " смърфовете " проведоха добра офанзива, основно настоящо лице в която бе Лукас Салинас. Бразилецът съумя да изпревари двама от " зелената " защита, пусна ужасно подаване към Димитър Илиев, който на собствен ред подаде към Кристиан Илич. За хърватина остана единствено да чукне топката, откривайки резултата.

Доминацията на Локо се резервира и две минути по-късно Футболист №1 на България за 2020 година опита мощен удар от отдалеченост, само че стражът на Берое внимаваше и мазета топката.

В 37-ата минута " смърфовете " удвоиха задатъка си. Димитър Илиев доближи до дълго подаване и пусна топката към останалия на празна врата Момчил Цветанов, който с лекост изпрати кълбото в мрежата на Ганев.

В края на първата част двата отбора се поизнервиха, домакините даже имаха искания за дузпа, само че съдията подмина обстановката и тимовете се отдръпнаха при резултат 2:0 за Локо.

В 57-ата минута Момчил Цветанов напредна по левия фланг, подаде на Умарбаев, който незабавно продължи към Димитър Илиев и капитанът на пловдивчани изстреля неспасяем удар към десния горен ъгъл, покачвайки резултата на 0:3.

В 68-ата минута Еривалдо стреля с глава, само че над вратата.

Пет минути по-късно Гаюс Макоута шутира малко пред наказателното поле, само че Пиргов улови.

В минутите до края на дуела Берое опита да стигне до почетно попадение, като сътвори няколко по-опасни обстановки, които обаче не доведоха до упования резултат.

Така при завърши и срещата при резултат 0:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР