Отборът на Байерн Мюнхен обяви привличането на защитника на Манчестър

...
Отборът на Байерн Мюнхен обяви привличането на защитника на Манчестър
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен взе под наем Жоао Кансело от Манчестър Сити

Отборът на Байерн Мюнхен разгласи привличането на бранителя на Манчестър Сити Жоао Кансело чартърен. Срокът на съглашението с 28-годишния португалец е до края на сезон 2022/23.

" Байерн е страховит клуб, един от най-хубавите в света и за мен е огромна чест да играя дружно с такива изключителни играчи. Знам, че този тим живее, с цел да печели трофеи и ги печели всяка година. Ще дам всичко от себе си за Байерн “, сподели Кансело, представен от пресслужбата на клуба.

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич пък добави:

" Много сме щастливи, че Жоао Кансело към този момент ще играе за Байерн. Сега подписахме с него чартърен и имаме опция да го притеглим за непрекъснато през лятото. Жоао е състезател, за който мислим от известно време, тъй като доста ценим качествата му. Той е извънредно подобаващ за нашата система със своя атакуващ жанр на игра и динамичност, а манталитетът и опитът му пасват доста добре на нашия тим. Убеден съм, че Жоао ще ни помогне през идващите седмици и месеци, в които желаеме да печелим трофеи ”.

Защитникът стартира професионалната си кариера в Бенфика. Има престои във Валенсия, Интер и Ювентус, преди да се причисли към Манчестър Сити през 2019 година

През този сезон Кансело има 26 мача за " жителите " във всички шампионати, като е отбелязал 2 гола и е дал 5 асистенции.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР