Отборът на Барселона разочарова феновете си за пореден път този

...
Отборът на Барселона разочарова феновете си за пореден път този
Коментари Харесай

Уругваец спаси Барселона на "Камп Ноу"

Отборът на Барселона разочарова почитателите си за следващ път този сезон и приключи 1:1 с гостуващия Гранада в последния мач от петия кръг в испанската Ла Лига.

След по-малко от 90 секунди гостите шокираха каталунците на „ Камп Ноу “, откакто Домингош Дуарте (2) засече подаване на Ескудеро и с глава насочи топката в празната врата на Тер Щеген за 0:1. Секунди по-късно домакините имаха искания за дузпа, само че съдията не уточни бялата точка. В края на първата част Мончу шутира от междинна отдалеченост и Тер Щеген избави с блестяща интервенция вратата си от нов гол. Няколко секунди по-късно обаче Луис Максимиано отрази удар с глава на Роналд Араухо.
След почивката в 56-ата минута още веднъж Араухо беше в центъра на събитията, откакто засече съвършено центриране, само че прати топката настрана от вратата. В заключителните минути играчите на Роналд Куман се активизираха и в 80-ата минута Люк де Йонг засече центриране от корнер с глава, само че не откри задачата. В последната 90-а минута от постоянното време уругвайският бранител Роналд Араухо вкара за 1:1 и избави домакините от неуспех.
Така Барселона събра 8 точки от четири мача и заема седмо място. Гранада остава без победа от пет срещи и има 3 точки на 17-ата позиция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР