Отборът на Барселона официално се похвали с второто си ново

...
Отборът на Барселона официално се похвали с второто си ново
Коментари Харесай

Барселона обяви привличането на Адама Траоре, той позира като културист

Отборът на Барселона публично се похвали с второто си ново попълнение тази зима. „ Каталунците “ оповестиха привличането на Адама Траоре от Уулвърхемптън, който ще играе на „ Камп Ноу “ като преотстъпен до края на сезона. През лятото пък от Барса ще могат да го закупят против към 30 милиона паунда, като клаузата за закупуване не е наложителна.

Испанецът обаче към този момент се е схванал с управлението на „ каталунците “ да подпише петгодишен контракт през лятото, което значи, че най-вероятно той ще остане за непрекъснато, добавя Фабрицио Романо. Официалното показване на Адама ще бъде на 2 февруари, сряда.

Английският Тотнъм също имаше сериозен интерес към Траоре, като „ вълците “ отхвърлиха оферта от към 15 милиона паунда от лондончани. Очакваше се лондончани да пратят ново предложение от към 20 милиона, само че самият футболист е избрал да се завърне на „ Камп Ноу “, където игра до 2015 година, след което мина в Астън Вила.

До този миг „ каталунците “ привлякоха Феран Торес от Манчестър Сити, а се твърди, че са покрай съглашение с Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР