Отборът на Айнтрахт (Франкфурт), който снощи излезе на втора позиция

...
Отборът на Айнтрахт (Франкфурт), който снощи излезе на втора позиция
Коментари Харесай

Два трансфера за Айнтрахт

Отборът на Айнтрахт (Франкфурт), който нощес излезе на втора позиция във краткотрайното класиране на Бундеслигата, разгласи два прехвърлянето. “Орлите” се снабдиха с правата на Мариус Волф, който в началото бе преотстъпен от Хановер 96 до края на сезона, а също по този начин купиха и босненския гений Мариян Чавар.

22-годишният Волф кара втория си сезон на “Комерцбанк Арена”, само че в тази ситуация се наложи като съществена част от състава на Нико Ковач и досега през акцията има 4 асистенции и 3 гола в 15 дуела. Юношата на Мюнхен 1860 е поставил подписа си под контракт до 2020 година с Айнтрахт.

#Info: New signing Marijan avar has been given the number 42 shirt. #SGE pic.twitter.com/qsgnEpPd10
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) January 25, 2018
Чавар е 19-годишен и идва в Германия от шампионата на родината си, където бе част от шампионския отбор на Зрински Мостар. Той също е полузащитник и е висок 184 сантиметра, като има мачове за младежкия народен тим на Босна и бил викан за мъжкия отбор, само че без да запише минути. Неговият контракт е до 2021 година. Бундеслига 20 кръг, петък 26 януари  Айнтрахт (Франкфурт) 2:0краен резулат  Борусия (Мьонхенгладбах)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР