От зората на рекламната индустрия държавите са се возили на

...
От зората на рекламната индустрия държавите са се возили на
Коментари Харесай

Ваксъри от всички страни – съединявайте се: Обзор на кампаниите по света

От зората на рекламната промишленост страните са се возили на стоп върху нейните принадлежности, с цел да може да осведомят обществото по наболели проблеми и да ги приканват към деяние.

Креативният талант застава отпред на парада, изключително в обстановки на тотална рецесия – било то война, криза или – да, по какъв начин познахте, пандемия от Covid-19, с която свикнахме повече от прогнозата за времето и звука на рязане с флекс неделя заран.

Стъпвайки върху раменете на колоси като Keep calm and move on (мотивационен постер по време на бомбардировките във Великобритания) и We can do it (виждали сте постера с американската дама, стягаща бицепс), държавните управления впрегнаха целия си изобретателен капацитет да призоват масите да се ваксинират.

Някои досега се оправят с финес, други действат с грациозността на брадвурст.

Обобщаваме част от имунизационните акции по света и техните толкоз разнородни подходи.
Wunderbar Deutschland – Дейвид Фон Хаселхоф и Хамас
Говорейки за грацията на брадвурста, Германия не ни разочарова за следващ път. Също като немския фестивал на хумора – не изключително занимателен, само че доста добре проведен – и тук господата германци получават 10 точки за реализирането, само че за идеята…

Ако сте немец, сигурно постоянно сте желали Дейвид Хаселхоф да ви призове към имунизация с лепенка на бицепса. Не?! Нищо, получавате го.



Вероятно престижът на обвързвания с Хамас лекар Наджиб Ал Саиди също ще ви убеди, че би трябвало да си поставите съдбовната игла. Не?! Няма проблем, той също е на ваше разположение. За в допълнение ентусиазъм хвърлете око и върху антисемитските му изявления във Фейсбук.

В Германия знаят, че трудолюбието и положителната организация са им мощни страни. И по тази причина с акцията „ специфични герои “ акцентират мързелуващите „ борци “ от бъдещето като спасителите на нацията, преборили Covid-19 от комфорта на дивана.

Когато от Берлин не дават парите на данъкоплатците, с цел да избавят Гърция, рационално ги пренасочват в посоката на сходни акции.

Да кажем, че Das ist fantastisch! не беше първата реакция на немското общество към това начинание.
„ Да, имунизацията може да има мечтаните резултати “
Франция обаче напълно предстоящо с мирис на вино и мирис на кафе и кроасан избира пътя на желанието. В духа на романтиката и всичко, което гъделичка сетивата, Регионалната здравна работа на френската провинция Алп – Кот д'Азюр залага на позитивния метод – физическа непосредственост, обич, независимост и споделени прекарвания.

Със слогана „ Да, имунизацията може да има мечтаните резултати “ те изваждат душата на жителите с памук, припомняйки им посредством постери с извънредно прелестен дизайн за целувката сред двама влюбени, еуфорията от концерта на стадиона, палмите и морето, тичането необут по пясъка.

„ Да, ще си върнем всичко това, в случай че се ваксинирате “, загатват здравните управляващи.

Плакатите ще бъдат публикувани през градската рекламна мрежа и на разнообразни публични места като питейни заведения, заведения за хранене, спортни зали и други, написа „ Булевард България “. Регионалната здравна работа ще ги употребява и в връзката си през обществените мрежи.


„ Ритъмът на живота “ и Англия
Здравните управляващи в Обединеното кралство се пуснаха по течението на музиката и танца.

С помощта на класиката „ Ритъмът на живота “ от мюзикъла Sweet Charity на Кай Колман и Дороти Фиълдс,

сбито приканват сънародниците си – „ просто се ваксинирай “.

Облечени в присъщия за NHS наследник цвят, с блестящи панталони и брокат, артистите впечатляват с хореография и глас в интимната атмосфера на празния спектакъл и море от светлина на прожектори.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР