От Volvo официално съобщиха, че тяхната библиотека с приложения се

...
От Volvo официално съобщиха, че тяхната библиотека с приложения се
Коментари Харесай

Приложението Waze става достъпно за всички автомобили на Volvo с вграден Google

От Volvo публично оповестиха, че тяхната библиотека с приложения се е нараснала с още едно, защото Waze става наличен за всички коли Volvo с вграден Гугъл по целия свят.

Най-доброто навигиране в действително време, преизчисляване на маршрута и предизвестията на Waze са налични след евакуиране на приложението от Гугъл Play Store.

Добре познатото приложение оказва помощ да извършите ежедневното си пътешестване по-лесно, като заобикаля проблемите и разсейването, свързани с телефона, в същото време продължава да предлага отличните функционалности, които сте привикнали да очаквате от приложението на вашия мобилен телефон. Използвайки повече от централния екран в потребителския интерфейс на Volvo навигацията е по-удобна, по-голяма и по-ярка.

„ Продължаваме да разширяваме нашето портфолио с приложения, с цел да предоставим повече варианти и преимущества на нашите клиенти, позволявайки им да персонализират своя автомобил “, споделя Ерик Северинсън, Глобален началник на стратегии за нови коли и оперативна тактика. „ Ангажираме се с непрекъснатото възстановяване на преживяването в колите Volvo посредством наш вътрешно създаден програмен продукт и съдействие с софтуерни компании като Гугъл и Waze. “

„ Развълнувани сме да обявим нашето съдействие с Volvo Cars, защото притежателите на техните коли по целия свят към този момент имат достъп до най-хубавото от навигацията в действително време и предизвестията за трафик на Waze, посредством информационно-развлекателната система на автомобила “, сподели Арон Ди Кастро, Директор маркетинг и партньорства в Waze. „ Наличието на навигация в действително време, преизчисляване на маршрута и предизвестия на Waze, без да е належащо да свързвате телефона си с автомобила, прави Вашето шофиране опростено и безпроблемно. “

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР