От векове се знае, че Луната влияе на живота ни.

...
От векове се знае, че Луната влияе на живота ни.
Коментари Харесай

Знаете ли, че фазите на Луната влияят на любовта ви? Ето какво да направите във всяка една, за да сте щастливи

От епохи се знае, че Луната въздейства на живота ни. Особено обвързвана е тя с живота на дамата и с любовта ни. Понякога аргументите за свадите и неразбирателството с колегата могат да се дължат освен на характера ни, само че и на етапите на Луната.

При новолуние

Всеки лунен цикъл стартира с новолуние - знак на новото начало. Това е идеалното време за установяване на задачите и желанията ни. Моментът, в който да поставите основите на нова връзка, нов дом, ново равнище на връзките.



Растяща Луна

Между новолунието и пълнолунието има към две седмици. Време, в което Луната се " цялостни ", т.е. пораства. Това е моментът, в който би трябвало да се работи. По това време е добре да започнете да изпълнявате поставените към този момент цели. Луната ви зарежда с сила за сбъдване на желанията. Времето е уместно за последваща сериозна стъпка. Действай, пътувай, моли се и бит.

Първа четвърт

Това е етапа, в която Луната е по средата сред Новолуние и Пълнолуние. Време, в което да берете плодовете, да видите по какъв начин се развиват проектите ви. Оценете обстановката, направете промени, в случай че са нужни и продължете самоуверено напред.

Растяща луна

Малко преди да изгрее изцяло кръгла, Луната ви зарежда със пристрастеност, предпочитание за победа, страсти. Действайте. Ако би трябвало да вземете решения, направете го тъкмо в тази фаза.



Пълнолуние

Пълнолунието вади на показ желанията ни. То ни носи нови срещи, раздели, събирания, изобщо - животът ни джурка по този начин, че да сбъдне това, което сме си поискали и сложили като цел. Време е за изчакване, презареждане и приятност.

Намаляваща луна

Това е интервалът на истината. Период, в който се изправяме пред това, което би трябвало да научим - за себе си и за света, и да продължим напред. Анализирайте, обмислете, починете си и заредете главата си с нови хрумвания и цели.

Последна четвърт

Подобно на първата четвърт на Луната, последната четвърт може да донесе опция за пренастройване. Този интервал от два до три дни е превъзходен за преоценка на това, което се е случило по време на пълнолунието и на това по какъв начин сте възнамерявали да продължите напред. Тихото успокоение на душата ще ви помогне да разберете по-добре себе си. Подарете си релакс, ново знание, тишина.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР