От вчера в музикалните канали се завъртя тийзъра към новото

...
От вчера в музикалните канали се завъртя тийзъра към новото
Коментари Харесай

Coming Soon! Жоро и kotenceto пуснаха тийзъра на „Дреме ми“

От през вчерашния ден в музикалните канали се завъртя тийзъра към новото парче на поп артистът Жоро и дуетната му половинка kotenceto " Дреме ми ".

Кадрите демонстрират, че новият план на Жоро още веднъж ще се трансформира в цялостен шлагер след безапелационния триумф на предходното парче на изпълнителя „ Подводница “, който е в дует с Диона.

Клипът наподобява много огромен , а за реализацията му не са пестени средства. Впечатление прави и горещата визия на kotenceto, която за първи път изгрява в сходно амплоа. Не липсват и скандални фрагменти, в които задръжките отиват по дяволите.

В клипа взимат присъединяване над 10 души, фотосите са траяли повече от 24 часа, измежду декори издигнати особено за плана. По всичко проличава, че напъните са си коствали. Феновете към този момент са нетърпеливи да видят целия клип, чиято премиера ще е на 3 октомври. И „ Дреме ми “ е дело на екипа основал предходния клип на Жоро. Музиката и аранжимента на „ Дреме ми “ са дело на Светлин Къслев, текстът е написан от kotenceto. Гергана Паштрапанска – грим, Стоян Кунев – прически.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР