От утре Автомобилната администрация ще увеличи екипите си по граничните

...
От утре Автомобилната администрация ще увеличи екипите си по граничните
Коментари Харесай

ДАИ увеличава екипите по ГКПП-тата заради нерегламентирани превози

От на следващия ден Автомобилната администрация ще усили екипите си по граничните пунктове поради нарушавания с нерегламентирани транспорти. Изпълнителният шеф на ДАИ Бойко Рановски заяви, че от началото на седмицата на четирите гранични пункта са спрени от придвижване 56 буса, а на 9 са свалени регистрационните табели.

„ Това, че от тези 56 тествани буса, сме спрели от придвижване 9, не значи, че по отношение на останалите няма да предприемем съответните ограничения. Събираме информацията. Тези бусове за един по-продължителен интервал ще стартират да се повтарят като прекосявания през границите. Цялата тази информация - кой е бил лидерът, кой е бусът, къде е регистриран, на кой е регистриран, ще бъде подадена на способените органи - на прокуратура, на Национална агенция за приходите за осъществяване на следващи инспекции и се надяваме, че ще се вземе отношение и по отношение на тях “, изясни той.

Днес екипи на Автомобилната администрация, взаимно с представители на Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите, направиха инспекция на граничния пункт „ Калотина “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР