АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Последният път, когато Рон Уошингтън и

...
АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Последният път, когато Рон Уошингтън и
Коментари Харесай

Среща на най-възрастните мениджъри на бейзбола с Вашингтон отново в Тексас, за да се изправят срещу водения от Бочи Рейнджърс

АРЛИНГТЪН, Тексас (AP) — Последният път, когато Рон Уошингтън и Брус Бочи се оправиха един против различен в Тексас, беше по време на Световното през 2010 година Серия.

Двамата най-стари мениджъри на бейзбола се изправят един против различен в серия от три мача този уикенд, като 72-годишният Вашингтон се завръща в Тексас като гостуващ управител за първи път с Лос Анджелис Ейнджълс.

„ Уош, той е занимателен. Обичам да приказвам с него, ” Бочи, който е с три години по-млад от Вашингтон, сподели преди откриването на сериите в петък.

Те са единствените мениджъри, които водиха Тексас до Световните серии. Рейнджърс завоюва първата си шампионска купа предходната година в първия сезон на Бочи с тях и се изправи против Вашингтон през 2010 и 2011 година – откакто франчайзът, който стартира като Вашингтон Сенаторс от 1961-71 година, в никакъв случай не беше печелил серия след сезона преди този момент.

Вашингтон, в първия сезон на първата си мениджърска работа, откогато беше в Тексас от 2007-14 година, получи хубави аплодисменти от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР