От утре (6 ноември) най-новите модели на Xiaomi - Mi

...
От утре (6 ноември) най-новите модели на Xiaomi - Mi
Коментари Харесай

Актуалните флагмани на Xiaomi  - Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T lite от утре ще се предлагат във VIVACOM

От на следващия ден (6 ноември) най-новите модели на Xiaomi - Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T lite, ще са разполагаем на клиентите на VIVACOM в магазинната мрежа и онлайн магазина на телекома. Смартфоните се оферират в комплект със спортната смарт гривна Xiaomi Mi Band 5.

Моделите се отличават с снимка на ново ниво, новаторски дизайн, функционалности и скорост, които ще удовлетворят и най-взискателните консуматори.

И трите устройства имат 6.67-инчов FHD+ Dot екран за динамична и реалистична картина. Моделите са с висока продуктивност, с помощта на мощния процесор от ново потомство Qualcomm Snapdragon 865 за зашеметяващо гейминг преживяване, а при Mi 10T lite процесорът е Qualcomm Snapdragon 750.

Mi 10T и Mi 10T Pro идват и с спомагателна гаранция от 6 месеца от датата на покупката, при която клиентите могат да се възползват от безвъзмездна замяна на екрана, при положение, че бъде строшен, спукан или развален. Повече информация за спомагателната гаранция на.

За феновете на качествената снимка, Mi 10T и Mi 10T Pro оферират тройна съществена камера с вграден изкуствен интелект. При Mi 10Т Pro тя включва 108 МР главен датчик с оптична стабилизация, до момента в който при Mi 10Т той е 64 МР. Ултраширокоъгълният обектив е 13 МР, а макро камерата е надлежно 10 МР и 5 МР. Моделите могат да снимат видео с резолюция 8К, а селфи камерата им е 20 МР.

От друга страна Xiaomi Mi 10T lite употребява четворна съществена камера с 64 MP главен обектив, 8 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР макро обектив и 2 МР датчик за дълбочина на изображението.

Mi 10T и Mi 10T Pro разполагат с мощна батерия с потенциал 5000 mAh, а при Mi 10T lite батерията е 4820 mAh. И трите модела поддържат 33W бързо зареждане, с помощта на което се зареждат изцяло за 59 минути.

И още едно преимущество на новите смарт телефони на Xiaomi – в комплекта те имат протектор за тил с антибактериално покритие и протектор на екрана със сребърни йони, които отстраняват 99% от бактериите.

Mi 10T Pro разполага с 8 GB RAM памет и 256 GB вътрешна памет, ще се предлага в сребърен цвят и ще може да бъде закупен на цена 38,98 лева на месец с проект Smart U.

Xiaomi Mi 10T също е екипиран с 8 GB RAM памет, само че вътрешната памет за предпазване на файлове и фотоси е 128 GB. Устройството ще бъде разполагаем на клиентите в сребърен цвят на цена от 29,98 лева на месец с проект Smart U в магазините на VIVACOM и онлайн на уеб страницата.

А Mi 10T lite разполага с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет, и ще бъде разполагаем в цветовете синьо и сиво на цена от 21,98 лева на месец с проект Smart U.

И трите смарт телефона идват в комплект със спортната смарт гривна Mi Band 5.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР