От това лято, общинските паркинги в Царево, по-специално този в

...
От това лято, общинските паркинги в Царево, по-специално този в
Коментари Харесай

ПОДМЯНА: Емил Пейчев, общинар от ПП взе златни паркинги в Царево

От това лято, общинските паркинги в Царево, по-специално този в центъра на града до градския площад, прочут като Старата автогара са с нов наемател. Въпреки това се появява въпросът дали зад тях не стои Емил Пейчев, общинският консултант от Политическа партия, който разполага с престъпно досие, както стана ясно преди време. Това е още един образец на подмяната, вместо смяната.

Кметът на община Царево разгласи процедура за ръководство на паркингите през май месец, при което се явиха няколко участници.

Спечелилата компания обаче смени притежателя и шефа си, като тя беше взела участие и в процедурата за концесия на дребния плаж в квартал " Василико ". След тази процедура обаче компанията промени собствеността си и в този момент принадлежи на Иван Вълчев от Царево. Тази смяна слага въпроса кой е действителният участник в търга за плажа.

Не е ясно дали Иван Вълчев е същинският притежател или е подставено лице, употребяващо непознато финансиране. Той е прочут със не огромните си финансови благоприятни условия, а съгласно локалните хора преди време е имал „ срещи “ с Министерство на вътрешните работи поради трафик на бежанци.

Достоверна информация твърди, че по време на присъединяване си в процедурата за паркинга, Вълчев неведнъж е посетил партийния офис на общинския консултант от " Продължаваме промяната " Емил Пейчев, който е прочут с опитите да се намесва във властта и бизнес инициативи.

Има и различен забавен факт за Вълчев - той ръководи и ресторант в квартал " Василико ", част от който е била избрана като нелегално издигната на държавна земя.

Запознати осведомят, че има подаден сигнал и за рекет против Иван Вълчев по отношение на процедурата за плажа - твърди се, че посредством трети лица е предложил взимане на рушвет, с цел да се откаже от търга.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Иван Вълчев Василико Емил Пейчев Подмяна ПП Продължаваме промяната общински съветник паркинги ресторант МВР незаконно строителство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР