От тази сутрин пускат движението по бул. Цар Освободител“ между

...
От тази сутрин пускат движението по бул. Цар Освободител“ между
Коментари Харесай

Пускат движението по бул. „Цар Освободител“ между СУ и БАН

От тази заран пускат придвижването по бул. „ Цар Освободител “ сред Софийския университет и Българска академия на науките, съобщи Българска национална телевизия. Отсечката бе затворена от края на юли поради пренареждане на жълтите павета.

От Столична община обявиха, че е сложена по-здрава паважна настилка. По време на ремонта са употребявани истинските маджарски павета, които са на повече от 100 години. Всяко едно е било взето и върнато назад на място, защото съставлява културно завещание.

,,Пренаредени са и четирите ленти за придвижване дейни, които са. Идеята на ремонта е там, където са в положително положение да не се пипат, защото при самия монтаж и ремонт рискуваме. Те не са гранитни, те са керамични. Основата в този момент е много по-добра. Ще помогне за това тежко натоварване, за което тази настилка не е планувана в този момент да поема по-лесно тежкия трафик. Паветата са достоверни. Гаранцията на ремонта е пет години, само че се надяваме да устоят повече. ", сподели Ангел Джоргов, зам.-кмет на Столична община.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР