От средата на 2018 Spotify тества по-малка и по-лека версия

...
От средата на 2018 Spotify тества по-малка и по-лека версия
Коментари Харесай

Spotify Lite ви позволява да слушате музика от 10 МБ приложение


От средата на 2018 Spotify тества по-малка и по-лека версия на приложенията си с вярата да успее да доближи райони, където интернет връзката е слаба и хората употребяват по-слаби устройства. Днес това приложение е готово за приложимост. Spotify Lite може да се изтегли публично от Гугъл Play в 36 страни, като към този момент България не е измежду тях, само че броят им ще нарасне в идващите месеци.

Олекотеното приложение е много леко откъм функционалности, само че към момента ще разрешава на потребителите да търсят песни и реализатори, да ги изтеглят и споделят, да откриват нова музика и да се любуват на плейлисти. Ще може да се употребява както с безвъзмезден, по този начин и с заплатен акаунт. Може да се употребява и дружно със общоприетото приложение за моментите, когато нямате добра връзка с интернет.

Новото приложение е най-полезно за хората, които нямат безграничен интернет, защото то разрешава на потребителя да зададе предел на това какъв брой данни може да употребява. При достигането на този предел той ще получи уведомление.

Като други олекотени приложения в магазина (Facebook, Messenger, Tinder и други), версията на Spotify е дребен файл. Файлът заема единствено 10 мегабайта и разрешава да се конфигурира на телефони, които нямат доста свободно пространство. Поддържат се всички устройства с Android 4.3 или по-нов.

Ето цялостен лист с всички 36 страни, от които може да се изтегли Spotify Lite: Бразилия, Канада, Мексико, Аржентина, Перу, Чили, Колумбия, Боливия, Коста Рика, Доминиканска република, Еквадор, Салвадор, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Панама, Парагвай, Уругвай, Саудитска Арабия, Египет, Алжир, Ливан, Мароко, Тунис, Оман, Йордания, Бахрейн, Обединени арабски емирства, Кувейт, Катар, Южна Африка, Индонезия, Филипините, Виетнам, Малайзия, Индия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР