От сръбската планина Ртан, която се намира на 40 километра

...
От сръбската планина Ртан, която се намира на 40 километра
Коментари Харесай

Сръбска планина излъчва странни звуци

От сръбската планина Ртан, която се намира на 40 километра от сръбско-българската граница, са записани необикновени електромагнитни и звукови талази.

По време на експедициите на професор Миздрак снима от върха на планината непрекъсната електромагнитна вълна с периодичност 28 kHz. В същото време италианският професор Паоло Дебертолис също мери непрекъсната електромагнитна вълна, само че с по-малка периодичност - 22 Hz.

Звуковият инженер и експерт по разбор на инфра- и ултразвук Хейки Саволейнен от Финландия засича в първите записи сигнал с периодичност 40 kHz в подножието на северния скат.

Електроинженерът Горан Марянович е открил, че в подножието на планината се излъчва 3 пъти по-силно електромагнитно поле от междинната стойност за цялата планина.

Източникът на тези необикновени звукови талази към момента не е прочут, само че най-популярната доктрина е, че в основата на Ртан лежи извънземен транспортен съд.

Необикновен е и фактът, че към върха на планината съвсем постоянно има облак, който в слънчевите дни наподобява на ореол.

Ртан и нейният мистериозен връх вълнува в идентична степен учени, метафизици, футуролози и елементарни хора.

През последните 6 години планината е обект на разнообразни систематични изследвания. Само за предходната година са извършени 5 експедиции и научни конференции.

 Извънземни

Всички проучвателен екипи изрично са потвърдили, че от планината се излъчват звукови талази.

Главният опит е траял 60 часа под управлението на професор Слободан Миздрак от Загреб. В него е употребена инсталация с тегло от 500 кг.

Резултатите още не са оповестени, само че предварителното умозаключение е, че Ртан е феномен, който изисква провеждането на нови експедиции и интернационалният екип ще продължи работата си по разгадаване на тайната му.

Много от откривателите се съмняват, че идеалната геометрична фигура на планината е плод единствено на естествените сили.

Пропорциите на планината са под формата на идеална пирамида, като северният борд е дълъг 3 километра, югоизточният е на половина по-малък – 1.5 километра, а югозападният – 750 метра.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР