От София, през Пловдив до Кърджали и обратно. Горе-долу така

...
От София, през Пловдив до Кърджали и обратно. Горе-долу така
Коментари Харесай

Диктатурата БФС

От София, през Пловдив до Кърджали и назад. Горе-долу по този начин се движеше през миналата седмица маршрутът на националния тим по футбол, че и на унгарския подобен. Целият този цирк с една-единствена цел - БФС да избяга от националната " обич ", събираща все по-голямо измерение с организирането на митинг против ръководството на Борислав Михайлов и БФС. Въпреки че обществено ръководителите на българския футбол настояват, че " една оставка няма да промени нищо " и " че клубовете са отговорни ", както сподели президентът на БФС Борислав Михайлов пред Българска национална телевизия. След като пловдивският кмет сподели, че стадионът в Пловдив не е подготвен, а кърджалийският градоначалник - че техният стадион е подготвен, но не е прекрасен без аудитория, се намесиха другите - медиите в България гръмнаха с новината, че село Долна Градешница, област Благоевград, ще даде стадиона си на националния тим по футбол. " Каним най-учтиво президента на БФС господин Михайлов, нямаме уиски, само че имаме хубава керацуда ", се споделя в известие на фейсбук страницата на локалния клуб ФК " Градешница ".

Унгарските медии, евентуално комплицирани от това дали ще би трябвало да посетят Долна Градешница, също се включиха в целия безпорядък и попитаха дали БФС би се справил с организирането на " фамилна отмора " и че това е невиждано да не знаят футболистите къде ще играят. Българският Sportal.bg излезе и със заглавие от най-известния футболист на унгарците, че " сходна обстановка не му се е случвала, след като е играл в тимовете до 12-годишна възраст ". Origo.hu, който е един от най-големите новинарски уеб сайтове в Унгария пък отбелязва " България е неуредена страна. Избори се организираха пет пъти за две години, до момента в който хората на Сорос, " момчетата от Харвард ", пристигнаха на власт. България в действителност е колония на Сорос, ръководена от непознато посолство, в случай че се ръководи и това се случва в провинцията, което споделя империята. Не е инцидентно и това, че България е на път да наложи директна такса на съветския газ, който минава през тях, а този газ идва за сърбите и нас, унгарците...Така че обяснението не е единствено в това, че вършат интриги, като ни държат в напрежение къде ще бъде мачът, а е в същността на българската страна, невъзможността на една неорганизирана страна да бъде хазаин на интернационално спортно събитие. Не може, тъй като няма потенциал. Унгария, въпреки това, се ръководи и провежда от вътрешната страна ". Съвсем в стила на Виктор Орбан.

Нямаше по какъв начин в целия хор Бойко Борисов да не изрази футболната си експертиза и отношението си към футболния съюз: " Срам! Още олимпиадите от римско време са направени за аудитория, приказвах с кметовете на Пловдив и Кърджали ", представен отново от Sportal.bg. Това не е тъкмо по този начин, щото олимпийските игри са зародили в Древна Гърция и тъкмо по римско време - към 4 в. сл. Хр., са затихнали, само че можем да извиним тези незнания на футболиста на " Бистришките тигри ". Но не можем да се отървем и от възприятието, че точно някогашният министър председател персонално е звъннал на кметовете на двата града, с цел да им каже да не одобряват мача. За Кърджали несъмнено и Пеевски се е намесил, той нали владее тоя район.

Все отново един от шефовете на БФС, Йордан Лечков, направи и контрапредложение в утринния блок на БТВ: " Нека дойдат 20 - 30 хиляди индивида, да псуват и да си платят по 100 лв.. " Той заплаши още, че ще си подаде оставката единствено в случай че тип план за народен стадион. А това си е сериозна опасност.
Споделяне Прочитания < class= " " datetime= " 2023-11-16T14:00:00 " > 16 ноември 2023 14:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР