От ръководството на двукратния носител на Купата на България Локомотив

...
От ръководството на двукратния носител на Купата на България Локомотив
Коментари Харесай

От Локомотив изненадват феновете си със специален екип по случай рождения ден на клуба

От управлението на двукратния притежател на Купата на България Локомотив (Пловдив) готвят специфична изненада за последователите на тима. За първа година, дружно с сътрудниците си от uhlsport и Cover Print, ще се пусне в продажба лимитиран модел фланелка, отдадена на 94-годишнината на клуба, с цена от 94 лв..

" Дизайнът на фланелката е направен особено за случая и показва алегорично началото на нашия клуб и традициите ни в черно-бялото райе. На гърдите, в моден колаж, е разказана " История за една огромна обич " - " черно-бялата ", а точно в подобен цвят е и лимитирания модел фланелка. Мястото не разрешава да бъдат показани всички значими събития, както и да бъде показан всеки един от героите в 94-годишния ни летопис, само че в дребни фрагменти са показани някои от най-значимите и запаметяващи се моменти.

Този екип е единствено и само за годишнината на Локомотив и повече от 94 бройки няма да бъдат създавани!

Фланелките ще бъдат изработвани единствено по поръчка и ще бъдат самостоятелни за всеки закупил. За задачата името на всеки искащ ще бъде изписано на гърба, а в долния ляв ъгъл ще стои персоналния му автограф и следващ номер до 94!

Записванията за фланелките стартират в понеделник в администрацията на клуба, като в този ден работното време ще е от 10:00ч. до 15:00ч. За дните по-късно може да получите повече информация на имейл [email protected] или на телефон 032 / 622 889. ", се оповестява в формалния уебсайт на Локомотив (Пловдив).
 Акрапович: Не съм се предложил на Левски
Акрапович: Не съм се предложил на Левски

" Просто не бях свестен вярно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР