От ръководството на Българския футболен съюз излязоха с официално изявление

...
От ръководството на Българския футболен съюз излязоха с официално изявление
Коментари Харесай

Ръководството на БФС изрази възмущението си от поведението на националния отбор

От управлението на Българския футболен съюз излязоха с публично изказване във връзка провалянето с 2:5 от Грузия през вчерашния ден, както и оставката, подадена от селекционера Ясен Петров.

От централата оповестиха, че на следващия ден (7 юни) ще се организира съвещание на Изпълкома, на което ще се разискват нови разновидности за треньор на " трикольорите ". В медийното пространство се появиха клюки, че максимален късмет има Николай Киров.

От БФС потвърдиха, че Георги Иванов-Гонзо ще води националите в идните две гостувания. България гостува на Гибралтар и Грузия в Лигата на нациите. Двубоите в четвъртък (9 юни) и неделя (12 юни) ще се излъчват по Българска национална телевизия. Тимът ни остава с една точка след първите две срещи от шампионата.

Ето и цялото изказване, поместено в уеб страницата на БФС:

Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов показват мощното си отвращение от държанието на българския народен тим при снощната пагубна загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, горделивост и голяма отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на тима ни в последния дуел.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и макар обезпечените предпоставки за триумф, резултатите и играта не дадоха отговор на упованията освен на управлението на Българския футболен съюз, само че и на цяла България.

Още на следващия ден, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще организира съвещание, на което ще бъдат дискутирани разновидностите за нов народен селекционер.

Временно в идващите два мача от шампионата Лига на нациите тимът ще бъде воден от Георги Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР