От Продължаваме промяната отговориха на последното изказване на министъра на

...
От Продължаваме промяната отговориха на последното изказване на министъра на
Коментари Харесай

От „Продължаваме промяната“ отговориха на Караджов за исканите 3,9 млрд. лв. в бюджета на МРРБ

От " Продължаваме промяната " дадоха отговор на последното изявление на министъра на районното развиване в оставка Гроздан Караджов, в който отхвърля да е желал близо 4 милиарда лв. в допълнение за бюджета на Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ).

Партията изпрати до медиите документ, датиран от 6 юни, в поддръжка на своите изказвания, че е министърът в оставка от квотата на " ИТН " е имал такова искане.

Политическа партия цитира изказването на Караджов: " Това, което Ви беше показано през вчерашния ден, като главен проблем, че съм изискал 3,9 милиарда лв. в допълнение за бюджета на Министерство на регионалното развитие, е неистина. Аз в никакъв случай не съм желал тези пари. Няма нито един ред с такива претенции “.

" Прилагаме следния документ, в който можете да наблюдавате обстоятелствата. В документа са разказани спомагателните средства, поискани от Караджов като министър . Документът е входиран на шести юни тази година и носи подписа на господин Караджов ", оповестяват от Политическа партия.
 


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР