От поне десетилетие насам Кристиано Роналдо впечатлява света с физическата

...
От поне десетилетие насам Кристиано Роналдо впечатлява света с физическата
Коментари Харесай

Фитнес треньор на Юнайтед: Гигс и Роналдо просто изумяваха с формата си

От най-малко десетилетие насам Кристиано Роналдо впечатлява света с физическата си форма и някогашният му кондиционен треньор в Манчестър Юнайтед Майк Глег не е изумен. “Той може да играе, до момента в който навърши 41 години”, сигурен е експертът.

Глег, който изкара дълги години на “Олд Трафорд” и беше част от щаба на Алекс Фъргюсън, уточни Райън Гигс като футболистът, който е изумявал по този метод преди Роналдо.

“Преди Кристиано най-хубавият спортист във връзка с грижа за тялото си беше Гигс - споделя той пред Gazzetta dello Sport. - Райън беше най-силният и индивидът, който най-вече обръщаше внимание на детайлите. След като той можеше да играе до 40 години, значи CR7 е в положение да го прави до 41. Само Роналдо беше в положение да надскочи стандартите на Гигс.”

Според Глег 35-годишният португалец ще промени стила си на игра: “Той ще стартира да играе по по-различен метод, а евентуално и ролята му на терена към този момент няма да е същата. Така стана и при Гигс. Очаквам Кристиано да стартира да стои главно на върха на офанзивата, с цел да може да осъществя още голове, тъй като е захласнат от това да бъде най-хубавият за всички времена. Той тренира доста, грижи се за положителния сън и възобновяване, има си даже личен готвач. Роналдо знае и по какъв начин да заобикаля стреса”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР