От няколко месеца пловдивският рапър Ванко 1 направи зрелищно завръщане

...
От няколко месеца пловдивският рапър Ванко 1 направи зрелищно завръщане
Коментари Харесай

Ванко 1 купонясва с чалга и алкохол насред карантината

От няколко месеца пловдивският рапър Ванко 1 направи зрелищно завръщане в общественото пространство. Всичко стартира с профил в Инстаграм, който за негативно време събра голям брой почитатели. Ванко от своя страна, пък следва единствено 22-ма души, написа Trafficnews.bg.

На фотосите, качени в мрежата, Иван Главчев не пропуща да се похвали с тузарските се коли, красивите дами към него и непрекъснатите занимания. Сторита от миналото денонощие в профила му, обаче провокираха бурни реакции у потребителите. Едни сигурно му завиждат и желаят да са на негово място, а други безспорно се възмущават от безхаберното му държание по време на пандемия.

Става въпрос за поредност от клипчета, снимани в българска механа в Канада, където Главчев обитава от скоро. От тях ясно се вижда, че точно на ромската Нова година или т.нар Банго Васил се е заформил мега ваучър, а гостите не са по никакъв начин малко. Очаквано, цялата нощ минала без спазването на каквито и да е ограничения или отдалеченост, а тъкмо противоположното - дансингът безусловно бил претъпкан с хора, решили да покажат на макс танцовите си умения. Само някои са решили да се " изолират " от останалите, качвайки се на масите и столовете. А Ванко 1 се забавлява с ретро чалга шлагери и доста алкохол, в компанията на близки другари и... арабски шейх. " Искам да пия ", " И плачат и богатите ", гръцки и турбо бг шлагери са единствено част от лайв осъществяванията, които могат да се чуят на качените в Инстаграм сторита.



Самият Ванко 1 също не пропусна да поздрави всички присъстващи със свое осъществяване. Той избра по този начин известното си парче, от времето на " мощните му години " - " Запази вечерта ", което е в дует в Ирина Флорин.

Финалът на паметния ваучър приключва в автомобила на Главчев, който е очевидно подпийнал, само че допълнително от положително въодушевление. " Намирам се някъде в покрайнините на Ванкувър и да ви кажа почтено, в този момент пускаме навигацията и не мога да се оправя... не знам къде се намирам. Искам да пожелая на всички мои другари в България и на всички отпадъци да са живи и здрави през Новата година " - споделя Ванко 1, до момента в който на заден декор звучи паметната ария на Радо Шишарката - " Курви довиждане ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР