От Нант публикуваха изявление на официалния си сайт, в което

...
От Нант публикуваха изявление на официалния си сайт, в което
Коментари Харесай

В Нант взеха извънредно решение след смъртта на Сала

От Нант разгласиха изказване на формалния си уебсайт, в което се удостоверява, че фланелката с номер 9, носена от Емилиано Сала, ще бъде извадена от приложимост. Както е известно, тялото на нападателя беше намерено в отломките на аероплан, липсващ над Ла Манша на 21-ви януари, написа " Спортал ".

“С голяма горест Нант научи в четвъртък, че откритото тяло е на Емилиано Сала. Тази вест поставя завършек на едно безпределно очакване. Емилиано постоянно ще бъде част от легендите, които са написали великата история на Нант. 

Има сложни сутрини, кошмарни събуждания, където за жалост действителността ни застига. Еми си отиде…

Пристигнал през юли 2015 година, Емилиано Сала завоюва сърцата на почитателите на Нант. Чрез работата си, постоянството си и безкрайната си доброта той беше голмайстор номер 1 в “Жълтата къща ” в последните три сезона.

Националното и интернационалното отдаване на респект към него са за индивида и играча, който беше. Днес губим другар, надарен състезател и образцов съотборник. 
 
Не забравяме в тази драма водача и неговото семейство и имаме вяра, че търсенето ще продължи. 

“Нямам думи, това е покруса. Покрусен съм. Емилиано остави своята диря и по тази причина, също като доста почитатели, желая още веднъж да му отдам респект като извадя от приложимост номер 9 ”, съобщи президентът на Нант Валдемар Кита.

Нант, управлението, личният състав, играчите и треньорите изричат най-дълбоките си съболезнования на фамилиите на Емилиано Сала и Дейвид Иботсън. Никога няма да те забравим, Еми.

Това е аржентинец, който в никакъв случай не се предава, Емилиано Сала, Емилиано Сала, Емилиано Сала… ”, се споделя в известието.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР