От началото БСП беше против пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите

...
От началото БСП беше против пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите
Коментари Харесай

Нинова: Ще подкрепим ветото на президента върху БТР-ите

" От началото Българска социалистическа партия беше срещу пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите на президента съвсем изцяло съответстват с изявленията ни от трибуната ". Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на наложеното несъгласие от страна на президента Румен Радев върху изпращането на БТР-и към Украйна.

Тя съобщи, че има липса на задоволително информация, че няма доказателства, че техниката е с отпаднала нужда и че това подаяние е в ущърб на националната сигурност. " В зала ще подкрепим ветото: ", акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

" Проведохме срещата на леви, центристки и патриотични организации по отношение на полемика за бюджета. Форматът ни се разширява- през днешния ден се включи и Национална движение „Симеон Втори" ", разяснява срещата за бюджета водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разясни, че са получили поддръжка за концепциите, които имат сред първо и второ четене за бюджет 2024 година в Народно събрание. " Дадоха се и още оферти, които ще внесем, тъй че форматът се развива и остава отворен ", сподели още Нинова.

Тя разясни, че идващото събиране ще е във връзка промени в Конституцията. " Ще поканим конституционалисти, които са взели участие в правенето на сегашната, както и изтъкнали конституционалисти ", акцентира тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР