От МВР Пловдив са задържани трима наркотрафиканти. Те са заловени

...
От МВР Пловдив са задържани трима наркотрафиканти. Те са заловени
Коментари Харесай

Пловдив в борба срещу наркотрафика

От Министерство на вътрешните работи Пловдив са арестувани трима наркотрафиканти. Те са хванати по време на работа по два обособени случая тази седмица

 При първия случай мъж и жена са арестувани на Централнта гара в Пловдив с 400 грама хероин, който закупили в София. Дрогата била предопределена за продажба в квартал Столипиново. В ареста е и черногорски жител, който бил спрян на автомагистрала „ Тракия “ при инспекция за трафик на мигранти.
-->
 

Шофьорът не спрял и бил арестуван след малко гонене. Тъй като черногорецът имал подозрително държание била извикана специфична група с куче за разкриване на опиати и мобилен рентген. Така в калниците на колата били открити тайници, в които имало пакети с 10 кг вещество, което след това се оказало „ синтетичен хашиш “.

" Синтетичният хашиш се отнася по-скоро към модерните тип дрога на пазара - растителна маса, която бива обливана или къпана в химикали, такива мощно настоящи химикали, които обаче имат доста мощно влияние върху консуматорите, върху хората, които употребяват това наркотично вещество и водят до бърза взаимозависимост ", изясни старши комисар Георги Чергов – шеф на ОД на МВР-Пловдив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР